در نشست رویداد رسانه و مد به اهمیت نهادینه کردن فرهنگ پوشش اسلامی پرداخته شد.

مد و رسانه رستا
عکس: همشهری/ مونا عادل
عکس: همشهری/مونا عادل

نشست خبری رویدار ملی مد و رسانه «رستا» با هدف ترویج پوشش اسلامی و سوق دادن صنعت مد به این مهم۲۳ خرداد در وزارت ارشاد اسلامی برگزار شد. در این مراسم حضور علیرضا بابایی عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره مد و لباس فجر و مهسا فرزان دبیر اجرایی رویداد مد و رسانه حضور داشتند و پاسخگوی سوالات اصحاب رسانه بودند. در ابتدای برنامه علیرضا بابایی به موضوع غفلت در پرداختن به مسئله مد و لباس در جشنواره مد و لباس فجر اشاره کرد و گفت: «از ۴ ماه پیش روی محتوای جشنواره فجر تحقیق کرده و در تلاش بودیم آیین نامه جشنواره تغییر کند تا بار ویژندها هم بتوانند در جشنواره شرکت کنند و با تولیدکنندگان ارتباط برقرار کنند.» 

در ادامه صحبت های بابایی، مهسا فرزان دبیر اجرایی رویداد مد و رسانه افزود: «رستا نام رویداد مد و رسانه امسال است. یعنی رستگاری. در واقع آن را به این منظور تشکیل دادیم تا قدمی برای  استفاده درست از ظرفیت رسانه در استانداردسازی صنعت مد برداشته باشیم. موضوع مهمی که شاید پیش تر آنطور که باید به آن پرداخته نشده بود.»  

با توجه به اینکه همه کشورهای جهان استارتاپ ویکندها در ۳ روز اجرا می شود، اما به گفته دبیر اجرایی رسانه  و مد همه برنامه ها در یک رویداد جمع شده و در یک روز برگزار می شود. فرزان با اشاره به اینکه منتورها در کنار شرکت کنندگان حضور خواهند داشت افزود: «قصد داریم با برگزاری کارگاه های آموزشی به سمت استانداردسازی صنعت مد برسیم. در تحقق این امر حضور رسانه خیلی مهم است. با فعالیت رسانه صاحبان برند و محصولات آن معرفی می شوند.» 

بعد از صحبت های دبیر اجرایی رویداد مد و رسانه جمعی از خبرنگاران موانع پیش روی صنعت مد کشور را با فرزان در میان گذاشتند. اقدامات خاص برای ترویج پوشاک عفیفانه، استفاده از ظرفیت برگزیده های جشنواره مد سال های گذشته برای طراحی پوشش اسلامی، حجاب استایل ها و معضلات اقتصادی از جمله موضوعاتی بود که خبرنگاران در نشست مطرح کردند. فرزان با بیان اینکه قرار نیست در یک رویداد به همه مشکلات صنعت مد بپردازیم، اظهار داشت: «ما در کشور به دنبال فرهنگ سازی هستیم. از این رو از زبان رسانه استفاده می کنیم تا بتوانیم فکر و ایده درست را اشاعه دهیم. نگاه ما به صنعت پوشاک است نه پوشاک عفیفانه. اگر بتوانیم مد اسلامی را در کشور رواج دهیم در واقع پوشاک عفیفانه را باب کرده ایم. برای برندسازی استودیوهای خاصی معرفی کرده ایم و در نظر داریم از ایده های خوب استفاده کنیم. به خصوص در فضای مجازی که با کمترین امکانات بهترین خروجی را می توان داشت.»

فرزان که خود از برگزیدگان جشنواره مد سال های قبل است به نکته مهمی اشاره کرد و گفت: «از برندهای مهم دعوت کرده ایم تا در کنار طراحان و ایده پردازان معمولی باشند. به نوعی زمینه رقابت سالم را برای آنها فراهم کرده ایم.» 

یکی از معضلاتی که امروز زیاد با آن مواجه هستیم، حضور و فعالیت حجاب استایل ها یا کسانی که در اینستاگرام تبلیغ لباس می کنند. فرزان جولان حجاب استایل ها را امری ناپسند می داند و معتقد است غفلت رسانه باعث شده این افراد با محتوای زرد در فضای مجازی حضور پررنگی داشته باشند. او در پایان خاطر نشان کرد: «نگاه من به صنعت مد، برگرفته از دیدگاه رهبری است. همه دختران ایران فرزندان ما هستند. چه با حجاب و چه کم حجاب. مهم به وجود آوردن عرق ملی در بین مردم است. صنعت مد فقط برای خانم ها نیست. آقایان و بچه ها را هم در برمی گیرد. باید آرام آرام فرهنگ پوشش اسلامی را نهادینه کنیم.» 

رویداد رستا به جشنواره مد و لباس فجر منتهی می شود، لذا کسانی که تمایل دارند در این برنامه شرکت کنند می توانند به  سایت مراجعه کرده و ثبت نام کنند. رویداد رستا ۲۴ تیر از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۹در سالن سوره حوزه هنری برگزار خواهد شد.تیپ سازی و طراحی محصول، عکاسی محصول، ساخت تیزر تبلیغاتی، بسته بندی و برنامه فروش، تولید محتوای مجاز از جمله محورهای آموزشی رویداد است. 

عکس: همشهری/مونا عادل
عکس: همشهری/مونا عادل

کد خبر 766948
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha